søndag den 26. marts 2017

Tærte med røget mørbrad og blomkål

 Jeg ved ikke med jer, men der hvor jeg har været i denne weekend har der været masser af solskin og forårsagtigt vejr.Og det kalder jo på mad, som smager af forår.

Og er der ikke noget let og forårsagtigt over en tærte med blomkål? Især når den ikke har en dejbund. Til gengæld er der røget mørbrad i tærten og det passer efter min mening rigtig godt sammen med blomkål. 





Tærte med røget mørbrad og blomkål
(3-4 personer)
300 g blomkål
3 stk. forårsløg
100 g røget mørbrad
3-4 æg
100 g hytteost
muskatnød
salt, peber
parmesanost

Start med at hakke blomkålen groft. Kom den i kogende vand med salt et par minutter. Tag blomkålen op, skyl den med koldt vand og lad den afdryppe. Hak forårsløgene.  Skær mørbraden i tern. Smør et tærte fad og læg blomkål i bunden. Drys tern af røget mørbrad og hakket forårsløg over. Pisk æggene sammen med hytteosten og krydderier. Hæld æggemassen over fadet og drys med lidt fintrevet parmesanost. Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar