Salat 1
salatblade
gulerødder
broccoli
klementiner
Broccolien skæres ud i små buketter og overhældes med kogende vand. Afkøles derefter. Salatblade skæres i mindre stykker og gulerødder skrælles til lange strimler med en kartoffelskræller. Det tager lidt tid, men det ser godt ud, næsten elegant. Klementinerne skrælles og deles i både, der hver skæres i to stykker. Det hele blandes sammen. Dressingen lavede jeg af olivenolie, saften fra en klementin samt lidt honning.
salatblade
gulerødder
sorte bønner
champignon
De sorte bønner lå i blød natten over og blev derefter kogt efter anvisningerne hos Hanne K. De blev fine. Salatblade skæres i mindre stykker og gulerødderne skæres i tern. Champignoner renses og skæres i skiver. Grønsagerne blandes sammen. Dressingen, som de sorte bønner blev vendt i lige så snart de var kogt, blev lavet af olie, balsamicoeddike, sennep og lidt citronolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar