Bagt kartoffel med krydderdip
(2 personer)
3 bagekartofler
75 g tørret skinke
1 forårsløg
½ æble
½ rød peberfrugt
1 dl cremefraiche
1 dl fromage frais
1 stor spsk hakket persille
1 spsk revet peberrod
1 spsk chilisovs
salt
Sæt ovnen på 225 grader. Skyl og skrub kartoflerne. Stik nogle huller i hver kartoffel med en gaffel. Læg kartoflerne på ovnristen og tilbered dem ca. en time. Skør skinken i strimler og rist den i lidt olie på panden. Rens forårsløget og skær i skiver. Skær peberfrugt og æble i små tern. Bland cremefraiche og fromage frais. Man kan sagtens nøjes med at bruge den ene slags, men nu havde jeg lige nogle rester, der skulle bruges, så jeg blandede. Tilsæt persille, peberrod og chilisovs. Bland alle ingredienserne undtagen skinken. Skær kartoflen op, kom skinke og derefter dip i og server.
Som tilbehør spiste vi en salat blandet at kogt perlebyg, æbler og broccoli. Dressingen blev blandet af olie, æbleeddike, sennep og honning.
Med det lækre tilbehør kunne jeg nok have spist 3-4 stykker.
SvarSletKære "Mutter"
SvarSletVelkommen til min blog.
Det var nemlig rigtig lækkert. Man kunne også lave krydderdippet med hytteost og så bruge det på brød eller i en sandwich.