(3 personer)
200 g bacon
700 g kogte kartofler
200 g champignon
1 æble
hvidløg
timian
Steg bacon sprød på en pande og læg det bagefter på et stykke køkkenrulle, så det kan suge fedtet. Kartoflerne skæres i tern og steges på panden til de bliver gyldne og sprøde. Champignonerne skæres i skiver og æblet i små tern. Jeg valgte at stege dem for sig selv på en pande ved siden af og så først blande dem med kartoflerne, når det hele var klart. De blev krydret med timian, salt og peber. Ifølge opskriften skulle der også krydres med hvidløg, men det glemte jeg. Det smagte nu godt alligevel. Til sidst blandes bacon i og så er retten klar til servering.
Uhm, der ser vel nok lækkert ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Birthe,
SvarSletDet var lækkert og enkelt. Et par spejlæg oveni havde i øvrigt ikke gjort noget.