Jeg er altid på udkig efter ideer til salater, da vi spiser
salat som tilbehør hver dag
Ideen til denne spidskålssalat fik jeg ved at se en opskrift
hos The Food Club. Jeg lavede den næsten magen til, men brugte spidskål i stedet for hvidkål, for
det havde jeg lige på lager. Til gengæld havde jeg ikke ketchup, så jeg brugte
tomatpuré. Desuden stod en dusk persille og ventede på at blive spist, så den
kom også i.
Sprød spidskålssalat – min version
finthakket spidskål
1 presset fed hvidløg
1 spsk tomatpuré
1 spsk æbleeddike
3 spsk olie
1 spsk brun farin
salt
1 dusk hakket persille
1 god håndfuld saltede jordnødder
Ingredienserne til dressingen (dvs. alt undtagen spidskål og
jordnødder) røres sammen og hældes over den finthakkede spidskål. Lad salaten
stå på køl, til den skal serveres. Lige inden serveringen vendes jordnødderne i
salaten, så når de ikke at blive bløde.
Meget lækker enkel salat og en god måde at få brugt en rest
hvidkål eller spidskål på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar